Heuvelmans Advocaten

Over ons

Meesters die je niet laten zitten

Ons motto is: “meesters die je niet laten zitten”. Wij vinden het van groot belang om laagdrempelig, benaderbaar en deskundig te zijn. Een voorbeeld hiervan is dat we u niet zullen laten zitten met allerlei vragen. We vinden het belangrijk dat u uw vragen kunt stellen en wij deze goed en zo snel mogelijk beantwoorden. We zullen dit in begrijpelijke taal doen en zijn pas tevreden als u dat bent. Wij spreken ook Engels en Duits. Ons advocatenkantoor bevindt zich in Venlo maar wij werken door het hele land.

U kunt bij ons terecht, ongeacht waar u woont of uw zaak zich afspeelt. De medewerkers binnen het kantoor beschikken over een grote deskundigheid en ervaring. Door hun verschillende achtergronden kunnen de zaken binnen kantoor vanuit verschillende perspectieven bekeken worden, met creatieve oplossingen als resultaat. Zo heeft Marcel bij de politie gewerkt en heeft Cat een kijkje in de keuken gehad bij de rechtbank.

Ons team

Het team van Heuvelmans Advocaten bestaat uit vier advocaten die allemaal strafrechtzaken behandelen. Samen hebben wij allemaal onze eigen specialisaties, binnen en buiten het strafrecht. Daarnaast wordt ons team ondersteund een juridisch en administratief medewerker.

Elke advocaat houdt zijn kennis bij die nodig is voor een goede behandeling van uw zaak. Zo volgen onze advocaten regelmatig cursussen en blijven ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hun rechtsgebieden.

Ons team

  • +31 (0) 6 2248 9142
  • marcel@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 6 1269 6797
  • lotna@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 6 2020 9387
  • cat@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 77 398 2100
  • info@heuvelmansadvocaten.nl

Recent nieuws

Florian S. bekent doden autohandelaar Gé Geeraets

Afpersen van homoseksuele mannen werd verdienmodel voor datingapp-bende uit Venlo: ‘Nog een homootje pakken’

De beste wensen van de rechtbank voor vrouw die brand stichtte bij manege in Hegelsom en auto bekraste in Horst

Neem contact met ons op

Advocaat in Venlo inschakelen? U kunt ons altijd benaderen op de manier die fijn is voor u. Van een brief per post tot een bericht op Instagram. Wij vinden snelheid belangrijk en zullen dan ook in de meeste gevallen dezelfde dag nog reageren op uw bericht. Bij spoed schroom niet om de advocaten op hun mobiele nummer te benaderen.

Een eerste gesprek is altijd gratis