Mr. Lotna Kleczewski

Lotna Kleczewski heeft eerst de bachelor Internationaal en Europees recht in Nijmegen afgerond. Later heeft zij aan dezelfde universiteit de master straf(proces)recht gevolgd en de master Forensica, Criminologie en Rechtspleging afgerond aan Universiteit van Maastricht. Haar scriptie ging over de bescherming van kwetsbare verdachten tijdens het politieverhoor. Gedurende haar studie heeft zij onder andere stage gelopen bij de recherche en het Openbaar Ministerie. Uiteindelijk is ze als advocaat gaan werken bij Hiddema Advocaten en later bij Roethof Advocaten. Sinds 2019 is zij verbonden aan Heuvelmans Advocaten waar zij sinds 2022 partner is.

Lotna heeft een actieve houding in haar contact met cliënten en bij de behandeling van zaken. Zij vindt het belangrijk om in een vroeg stadium een duidelijke strategie te bepalen en daarmee een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor haar cliënten.

Naast haar werk hecht Lotna veel waarde aan tijd voor haar sociale leven, zo nu en dan onder het genot van een koud biertje of lekker wijntje. En als zij voor langere tijd vrij is, bezoekt zij graag afgelegen landen.

Lotna is gespecialiseerd in (jeugd)strafrecht en staat ook slachtoffers bij. Daarnaast is zij deskundig op het gebied van overleveringszaken en andere grensoverschrijdende strafrechtkwesties.

Lotna Kleczewski staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd in hoofdrechtsgebieden strafrecht en slachtofferrecht. Op grond van deze registraties is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lid van de Nederlandse Vereniging van StrafrechtAdvocaten
(NVSA)
Lid van de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGSZ)
Lid van de European Criminal Bar Association (ECBA)

Ons team

  • +31 (0) 6 2248 9142
  • marcel@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 6 1269 6797
  • lotna@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 6 2020 9387
  • cat@heuvelmansadvocaten.nl
  • +31 (0) 77 398 2100
  • info@heuvelmansadvocaten.nl